Sponsorer

Tämnarrundan 2023 presenterar stolt sina sponsorer, vi är mycket glada över att följande företag stöttar detta evenemang!

PILAB, Pär-Inge Larsson AB, startades 2011 i och med köpet av konkursboet från Temdahls tryckeri.Företaget var främst tänkt att förvalta den lokalen, med tiden har det vuxit till att bli ett bolag som har hyreslägenheter i Harbo och Östervåla.

Zetterbergs har funnits i Östervåla sedan 1923. De erbjuder ett brett produktprogram av svensktillverkade påbyggnationer för lastbilar, med tyngdpunkt mot anläggningskörning. 

Efter initiativ från Staffan Boman öppnade Boramacken under sommaren 2022, en obemannad mack med försäljning av både Diesel och Bensin i Östervåla.

Mäklarcentrum är mäklaren nära dig med kontor bland annat i Östervåla. Mäklarcentrum gör det möjligt att välja en oberoende mäklare som kan varenda kvadratmeter av Heby kommun eller Västerås.

People & Solutions grundades 2008 och har sitt ursprung i tryckeribranschen och har sitt kontor beläget i Östervåla. Sedan 2015 har People & Solutions arbetat mer och mer med systemutveckling och det utgör i dagsläget den största delen av verksamheten.

Vi från styrelsen vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som hjälper Tämnarrundan att driva konceptet och verksamheten framåt!